Aldenhof 2144, 6537 BN Nijmegen  info@strategos.nl

Marketing is voorgefinancierde omzet in geld maar ook in waarde.

Althans zo zou het moeten zijn. Helaas is dit lang niet altijd het geval. Te vaak wordt er niet of onvoldoende gekeken naar het rendement op de marketingactiviteiten. Zorgen dat marketing werkt en daardoor meer rendement halen uit uw marketinginspanningen is dan ook ons vertrekpunt.

De opdrachten die wij uitvoeren zijn zeer divers en variëren van interim marketeer, het begeleiden van de bouw van een goed converteerbare website, opzetten en beheren van Social Media tot en met het introduceren van een nieuwe huisstijl of richting van uw bedrijf.

Marketingondersteuning
Heeft u, tijdelijk of structureel, behoefte aan professionele marketingondersteuning? Dan is het interessant om eens met ons om de tafel te gaan zitten. We kijken dan samen hoe wij kunnen ontzorgen en de marketing van uw bedrijf verder kunnen professionaliseren. Wij helpen en realiseren bij het uitbouwen van uw marketingdoelstellingen.

Marketingondersteuning kun je invullen in de breedste zin des woords. Van het beheren van de social media kanalen tot het opzetten en versturen van digitale nieuwsbrieven. Van advies en begeleiding bij de bouw van een website tot het bedenken en uitvoeren van acties/campagnes en activaties. Kortom alles waarbij u marketingkennis nodig hebt maar ook handen om het uit te voeren. Bij veel van onze klanten zijn we begonnen met een specifieke opdracht en bieden wij nu nog steeds ondersteuning. Dit geeft ze de zekerheid van een professionele invulling van hun gewenste marketinginspanning.